P1 parkeren

P1 parkeren schiphol

Hier maak je even tijd voor
Haalt u een vriend of familielid op? Ook het wegbrengen is een stuk makkelijker als je dichtbij de terminal parkeert.
Inrijden via kenteken
Kentekenherkenning geboekt? Rijd naar de poort, u ontvangt een kaartje en de poort gaat automatisch open.
Creditkaart
Heb je geboekt met een creditcard? Voer dezelfde creditcard in bij de slagboom. Zodra wij uw pas herkennen, gaat de slagboom automatisch open.
Dag en nacht toezicht
De parkeerplaats op Schiphol Airport is goed verlicht. De nieuwste technologie en 24/7 videobewaking zorgen voor de veiligheid van onze passagiers en auto’s.

P1 is een parkeergarage op Schiphol die direct bij de terminal ligt en is een populaire optie voor kort parkeren. Hier zijn enkele details over het parkeren in P1 op Schiphol:

  1. Ligging: P1 is gelegen tegenover de aankomst- en vertrekhallen op loopafstand van de terminalgebouwen op Schiphol. Het is handig voor passagiers die snel toegang tot de luchthaven willen hebben.
  2. Tarieven: De tarieven in P1 zijn doorgaans hoger dan bij de externe parkeermogelijkheden zoals Schiphol Smart Parking. De exacte prijzen kunnen variëren afhankelijk van de duur van het parkeren. Het wordt aanbevolen om de officiële website van Schiphol te raadplegen of contact op te nemen met hun klantenservice voor de meest recente tarieven.
  3. Services: P1 biedt verschillende diensten aan, zoals parkeerplaatsen voor mindervaliden, elektrische oplaadpunten en speciale gezinsparkeerplaatsen. Er zijn ook beveiligingsmaatregelen, zoals cameratoezicht en verlichte parkeerfaciliteiten.
  4. Reserveringen: Het is mogelijk om vooraf een parkeerplaats in P1 te reserveren via de officiële website van Schiphol. Hiermee kun je een parkeerplek garanderen en soms profiteren van speciale tarieven of aanbiedingen.

Het is altijd aan te raden om de actuele informatie over P1-parkeren op Schiphol te controleren via de officiële kanalen van Schiphol, aangezien tarieven, beschikbaarheid en andere details kunnen veranderen.

Scroll naar boven