P3 lang parkeren terrein

5 minuten naar de luchthaven
Er is dus een gratis pendelbus bij de terminal. Bussen rijden elke 10 minuten, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Inrijden via kenteken
Kentekenherkenning geboekt? Rijd naar de poort, u ontvangt een kaartje en de poort gaat automatisch open.
Bagage laden of lossen
Laad of los uw bagage eenvoudig in of uit bij het bagagelaadpunt P3. Ook erg handig, dicht bij de halte van de pendelbus.
Stap uit voor de vertrekhal
De luchthaven ligt op 5 minuten rijden met de gratis pendelbus. Bussen rijden elke 10 minuten, 24/7.

Schiphol biedt de optie “P3 Lang Parkeren” aan. Hieronder meer informatie over P3 Lang Parkeren op Schiphol:

  1. Ligging: P3 Lang Parkeren is gelegen op een extern terrein, niet ver van de luchthaven. Je kunt je auto parkeren bij P3 en er is een gratis pendelbus beschikbaar om je naar de terminalgebouwen te brengen. De pendelbussen rijden regelmatig, waardoor het gemakkelijk is om heen en weer te reizen.
  2. Tarieven: P3 Lang Parkeren biedt doorgaans voordelige tarieven voor lang parkeren. De tarieven worden meestal berekend op basis van het aantal dagen dat je parkeert. De exacte tarieven kunnen variëren, dus het is raadzaam om de officiële website van Schiphol te raadplegen of contact op te nemen met hun klantenservice voor de meest actuele tarieven.
  3. Reserveringen: Het is mogelijk om vooraf een parkeerplaats in P3 Lang Parkeren te reserveren via de officiële website van Schiphol. Door vooraf te reserveren, kun je een parkeerplek garanderen en mogelijk profiteren van speciale tarieven of aanbiedingen. Het wordt aanbevolen om vroegtijdig te reserveren, vooral tijdens drukke periodes, om zeker te zijn van beschikbaarheid.
  4. Services: P3 Lang Parkeren biedt verschillende services aan, zoals parkeerplaatsen voor mindervaliden en elektrische oplaadpunten. Er zijn ook beveiligingsmaatregelen, zoals cameratoezicht en verlichting, om de veiligheid van voertuigen te waarborgen.

Zoals altijd is het verstandig om de meest recente informatie over P3 Lang Parkeren op Schiphol te raadplegen via de officiële kanalen van Schiphol, aangezien tarieven, beschikbaarheid en andere details kunnen veranderen.

Scroll naar boven