P3 lang parkeren (garage)

P3 lang parkeren schiphol

5 minuten naar de luchthaven
Er is dus een gratis pendelbus bij de terminal. Bussen rijden elke 10 minuten, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Inrijden via kenteken
Kentekenherkenning geboekt? Rijd naar de poort, u ontvangt een kaartje en de poort gaat automatisch open.
Bagage laden of lossen
Laad of los uw bagage eenvoudig in of uit bij het bagagelaadpunt P3. Ook erg handig, dicht bij de halte van de pendelbus.
Elektrisch opladen?
U kunt uw auto opladen bij een van onze 12 oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Let op: u kunt deze plaatsen niet vooraf reserveren.
Liever geen reservering?
U kunt ook zonder afspraak naar garage P3 rijden. Bekijk parkeertarieven zonder te reserveren.

P3 Lang Parkeren is een parkeergelegenheid op Schiphol die specifiek bedoeld is voor lang parkeren. Hier zijn enkele details over het parkeren in P3 op Schiphol:

  1. Ligging: P3 is gelegen op enige afstand van de terminalgebouwen, maar er is een gratis pendelbus beschikbaar om passagiers naar en van de luchthaven te vervoeren. De pendelbussen rijden regelmatig, zodat je gemakkelijk de terminal kunt bereiken.
  2. Tarieven: P3 Lang Parkeren biedt doorgaans voordeligere tarieven in vergelijking met de parkeergarages die dichter bij de terminal liggen. Het tarief wordt meestal berekend per dag of een gedeelte daarvan. Het is raadzaam om de officiële website van Schiphol te raadplegen of contact op te nemen met hun klantenservice voor de meest recente tarieven.
  3. Reserveringen: Het is mogelijk om vooraf een parkeerplaats in P3 te reserveren via de officiële website van Schiphol. Door vooraf te reserveren, kun je een parkeerplek garanderen en soms profiteren van speciale tarieven of aanbiedingen. Het wordt aanbevolen om vroegtijdig te reserveren, vooral tijdens drukke reisperiodes, om zeker te zijn van beschikbaarheid.
  4. Services: P3 Lang Parkeren biedt verschillende services aan, zoals parkeerplaatsen voor mindervaliden en familieparkeerplaatsen. Er zijn ook beveiligingsmaatregelen, zoals cameratoezicht en verlichting, om de veiligheid van voertuigen te waarborgen.

Het is altijd verstandig om de meest recente informatie over P3 Lang Parkeren op Schiphol te controleren via de officiële kanalen van Schiphol, aangezien tarieven, beschikbaarheid en andere details kunnen veranderen.

Scroll naar boven